Reader Yang Setia

Wednesday, January 19, 2011

Jom Blogwalking Bersama Yiedpozi

salam,kali ni nak perkenalkan pada anda " JOM BLOGWALKING BERSAMA YIEDPOZI " ,anda penat nak berblogwalking?nak bukak satu page ke satu page lain?penah bukan! ingat jangan tipu berdosa tau,tapi yang yiedpozi dot info punya ni cun lah! xperlu nak
tipu2..sekali anda klik..dah banyak page bukak! so memudahkan !xperlu lagi nak open satu page ke page yang lain.okay tak nak bercerita panjang nanti anda pening! nak tau lebih details JOM BLOGWALKING

0 comments:

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥