Reader Yang Setia

Wednesday, March 31, 2010

MyLook is the best Search Engine!!!






xmoh ckp banyak! join je dlu ok! bye bye

My Look best ke x? komen sikit...




Just Try bila Aku tgk Ramai plak yg try benda ni..so pagi2 ni aku mengatalkn tgn utk reg...dan try mencuba...jom la join sama2 wei..meriahkn lagi keadaan..jom!! hehehe

ni my look aku

click images ni ekkk

Tuesday, March 30, 2010

Ajal Ada Di mana-mana..Hati2 Ketika Mengisi Minyak!

video



Dirempuh ketika isi minyak

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Dirempuhketikaisiminyak/Article
2010/03/30

KUALA LUMPUR: Malang buat seorang lelaki yang sedang mengisi minyak keretanya apabila maut selepas dilanggar sebuah kereta yang terbabas akibat kemalangan di stesen minyak di Jalan Cheras, Taman Midah di sini.
Dalam kejadian jam 10.30 malam kelmarin itu, mangsa Mohd Yusri Abdul Wahab, 32, yang parah di keseluruhan kepala dan badannya dibawa ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) sebelum disahkan meninggal dunia jam 2.15 pagi semalam.
Pegawai Turus Siasatan dan Perundangan Trafik Kuala Lumpur, Deputi Superintendan Abdullah Roning, berkata lelaki itu mengisi minyak dilanggar sebuah kereta Hyundai Getz.

“Ketika itu mangsa baru sampai ke stesen minyak itu sebelum keluar daripada Proton Iswaranya.

“Siasatan awal mendapati Hyundai Getz itu dipandu seorang perempuan berusia 23 tahun. Kenderaan itu terbabas selepas terbabit satu lagi kemalangan dengan sebuah kereta di jalan raya berhampiran stesen minyak itu.

“Namun, pemandu wanita itu hanya cedera ringan” katanya di sini, semalam.

Sunday, March 28, 2010

what a selfish person...



gurauan bodoh utk puaskn hati n bergelak ketawa bersama kwn2.. dan utk kepentingan diri sdiri...

Apabila kebodohan menguasai Diri ini





xtaw da nk ckp apa...uwaaaaaaaaaaa...im so sorry wahai kwn2 ku..aku xbmaksud gapo2 pom..tau that only gurawan bodoh..xkenal ke aku?da mmg perangai gini..susoh kei kamo smua nk terima...i noe who i am...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...stupid..bitch! fuck! suck! mcm2 ahh..that me...sorry aku ganggu event reunion ko org smua...

to pok wea : wea..aku mintok maaf banyok..dop bmaksud pom nk wat kacau or wat mu kecik ati..tau aku xpandai guraw..so bettter after this aku terus senyap n senyap..just follow gapo hok sep mu nk wat..okie...aku mintok maaf bnyk2..

to yani..nvrmnd kalu mu xse maaf kt ku pom..mmg sokmo mu wat sakit ati..hehehe ( ades gelak plak) yea serius da ni aku mintok maaf..sedangkn Nabi pon maafkn umatnyer..xkn mu xleh nk maafkn aku..mcm la xfaham2 lagi perangai buruk aku nih..

to hanan : yea sorry la hanan..jeri bukan nk cari baloh ko gapo..but u noe me rite...act like stupid boy..yg lepas tu bia ah lepas..xde dendam apa2 pun..tp mlm tu..just kidding..gurau jo..sorry ah kalu sakit ati..doh mmg jeri gurau gini kei..not to u only..but with smua org..coz im suck..im sucker!

to hazrul : mu aku xdop wat saloh gapo pom..tp as my classmate..aku pom nk mintok maaf ugok ah..mesti ada perangai aku wat mu sakit hati jugak kei..maaf la yoe..kwn sekelasku and sekampung kuu...umberella3...

to my dear salmie : syg sorry sgt2..b tau ah perangai b ni kei bengom sokmo..rasa hebat je..xpikir perasaan org lain..ohh thx ngepek to me a lot..b dengar smua tu...nyesal wat i do..im so sorry..huk3....

to myself : im suck! xleh nk tido smlm until 5am...today xg kelas..thing about u all...apa patut aku buat? xkn sbb aku event tu hancur? what should i do... :(


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kebodohan aku mmg tserlah!



aku hope korg smua baca lah..dgn ini..aku mohd azrie memohon maaf apa yg tjadi smlm...taw susah nk lupa kan..tp aku mmg xde niat nk hancurkn smua tu..maafkn kenakalan aku itu..aku hope event yg ko org da rancang bminggu2 itu pls tolong teruskn..bukan demi aku..tp teruskn demi 5sc2 & our beloved teacher Cikgu Suaida....


xde apo lagi yg nk aku taip: just................

MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥