Reader Yang Setia

Sunday, March 28, 2010

Apabila kebodohan menguasai Diri ini





xtaw da nk ckp apa...uwaaaaaaaaaaa...im so sorry wahai kwn2 ku..aku xbmaksud gapo2 pom..tau that only gurawan bodoh..xkenal ke aku?da mmg perangai gini..susoh kei kamo smua nk terima...i noe who i am...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...stupid..bitch! fuck! suck! mcm2 ahh..that me...sorry aku ganggu event reunion ko org smua...

to pok wea : wea..aku mintok maaf banyok..dop bmaksud pom nk wat kacau or wat mu kecik ati..tau aku xpandai guraw..so bettter after this aku terus senyap n senyap..just follow gapo hok sep mu nk wat..okie...aku mintok maaf bnyk2..

to yani..nvrmnd kalu mu xse maaf kt ku pom..mmg sokmo mu wat sakit ati..hehehe ( ades gelak plak) yea serius da ni aku mintok maaf..sedangkn Nabi pon maafkn umatnyer..xkn mu xleh nk maafkn aku..mcm la xfaham2 lagi perangai buruk aku nih..

to hanan : yea sorry la hanan..jeri bukan nk cari baloh ko gapo..but u noe me rite...act like stupid boy..yg lepas tu bia ah lepas..xde dendam apa2 pun..tp mlm tu..just kidding..gurau jo..sorry ah kalu sakit ati..doh mmg jeri gurau gini kei..not to u only..but with smua org..coz im suck..im sucker!

to hazrul : mu aku xdop wat saloh gapo pom..tp as my classmate..aku pom nk mintok maaf ugok ah..mesti ada perangai aku wat mu sakit hati jugak kei..maaf la yoe..kwn sekelasku and sekampung kuu...umberella3...

to my dear salmie : syg sorry sgt2..b tau ah perangai b ni kei bengom sokmo..rasa hebat je..xpikir perasaan org lain..ohh thx ngepek to me a lot..b dengar smua tu...nyesal wat i do..im so sorry..huk3....

to myself : im suck! xleh nk tido smlm until 5am...today xg kelas..thing about u all...apa patut aku buat? xkn sbb aku event tu hancur? what should i do... :(


arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kebodohan aku mmg tserlah!



aku hope korg smua baca lah..dgn ini..aku mohd azrie memohon maaf apa yg tjadi smlm...taw susah nk lupa kan..tp aku mmg xde niat nk hancurkn smua tu..maafkn kenakalan aku itu..aku hope event yg ko org da rancang bminggu2 itu pls tolong teruskn..bukan demi aku..tp teruskn demi 5sc2 & our beloved teacher Cikgu Suaida....


xde apo lagi yg nk aku taip: just................

MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!
MAAFKAN AKU!

0 comments:

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥