Reader Yang Setia

Tuesday, July 26, 2011

Majlis Pernikahan | Nurul Syuhada (MJ3) & Amir

salam kalau dulu aku tunjukkan video pre-wedding Nurul Syuhada ( Majalah 3 ) dengan Amir yang sweet giler ( video tu yang sweet! ) sekarang nak show pulak video wedding mereka... perghhh sweet lah !

CST production ni mmg cun! malas cakap banyak jom kita layan video mereka =)


i wish.... ;p

0 comments:

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥