Reader Yang Setia

Friday, November 12, 2010

Blog Review Part 1

Salam,okay sekarang ni terasa nak buat blog review lak..and 1st blog yang akan direview adalah, akriena,
okay untuk pengetahuan,tu new blog,blogger baru,barunak berjinak-jinak dalam dunia blogger...so apa lagi! jom support ramai2.

Status Blog
  • Google PageRank – n/a
  • Alexa Rank – n/a
Apa Ada Pada Blog
  • Ayie dapat merumuskan daripada permerhatian secara rawak bahawa blog Akriena ini merupakan lblog yang banyak berkaitan dengan isu-isu peribadi, love, cinta, blog ni gak mcm kisah cinta antara  

    WAN MOHAMED AKIL & SITI ROHAZARIENA ( kedua-duanya owner blog )

Visitor
  • jumlah visitor  dalam blog akriena ni maybe agak kurang,oh yea kan new blogger...apa apahal2 jom support dia orang :)
xtualy wan mohamed akil ni kawan aku! real life! hak3.....so xpe..dia bertuah aku review 1st :) so apa lagi kawan-kawan, jom terjah Blog Akriena ni...

0 comments:

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥