Reader Yang Setia

Saturday, April 10, 2010

BlogWalking With Ayie ( Update 10/4/2020 )



Senarai blogger yang hari-hari ayie terjah (blogwalking)...Sapa Mau Join?kalau blom ada list..bgtaw ekk

1 - 9

Aa




Bb



Cc


Dd


Ee

Ff

Gg


Hh






Ii


Jj

Kk



Ll



Mm




Nn



Oo



Pp
Perantau London @ Wonderpets http://coretanperantau.blogspot.com/





Qq


Rr




Ss











Tt





Uu




Vv



Ww


Xx

Yy



Zz





8 comments:

Sendra said...

first impression tengok list ni.."wuishh..lebih kurang sama lah kita punya list blogwalking..tiba2 tengok dekat bahagian s..owhh terharu..ada termasuk kuehtart.com...thanks ayie..salam perkenalan..

Cheers,
Sendra.

shafiq said...

layan blog gua gak..haha.. ;)


http://belogbagus.blogspot.com/

aisyah ^^ said...

gile ah...panjang gile blogwalking list..@_@


http://helomilothehamster.blogspot.com/

AISHA SAAD said...

belog kita takde dalam list!! huaaa...


AISHA INANI:

http://aishawhatever.blogspot.com/2010/04/si-awekk-yang-lemah-gemalai-suara-gedik.html

Amirah Rashid said...

whoaaa. i can see my name and blog url there. thanks dear ;D

she said...

ouh..sungguh terharu...terima kasih sudi letakkan blog she kat list ni..

LIEZ. said...

lps ny, slalu2 laa leypark kart blog i yee!

http://liezkusut.blogspot.com/

tyha sarkawi said...

baiknya hati awak untuk kawan-kawan blogger awak :)

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥