Reader Yang Setia

Thursday, February 4, 2010

S 0 r R y



ayie nk mintak maaf sbb xde masa nk update blog nih...apa yg di update selalu blog music anonyzone ni je...alhamdullilah..traffic makin tinggi....makain rajin blogwalking...

;p

ari tu ada daftar innity...tp blog utk sharing2 music tidak dibenarkan..kenapa? ah..ahhh... eeeeeeeee..

chow lu..duk tengok news..

salam!

jangan lupa lawat blog music ayie yaaa

0 comments:

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥