Reader Yang Setia

Saturday, August 8, 2009

ayuh join contest exabytes !!!!!!




Jom kwn2, kta join contest nih.. Dianjurkan oleh Exabytes, sebuah syarikat hosting terkemuka. Amat-amat mudah contest ni. Kita cuma perlu pasang banner di blog atau website dan ada kemungkinan kita akan memenangi iPhone 3g dan western digital hard disk 320GB.

disamping mnyertai contest nih kita juga dpt sokong kemerdekaan negara kita yg ke 52 kn..itu slh satu tndanya kita sayang MALAYSIA. ok..

JOM2! sblm terlambat!!
Cara menyertai contest tersebut cuma perlu register melalui klik banner I Love Malaysia yang ada di sebelah kanan blog nil ni. kemudian isi lah apa yg contest ini inginkn, untuk referrer URL letakkan emel nil iaitu infinity_child6285@yahoo.com . tanpa refferer emel, pendaftaran adalah tidak sah!

Then., isikan banner yang telah diberi di website korang. sebarkan tentang contest ini di website korang dan suruh pembaca untuk meletakkan emel korang pula sebagai referrer emel. Sebabnya, jika mereka yang meletakkan emel korang sebagai referrer menang korang juga akan memenangi hadiah yang sama! begitu jugalah jika korang meletakkan emel ! sama-sama kita boleh menang kan..

@copyright : nil @ bunga-bunga kehidupan

3 comments:

nEa FleriDa said...

aik.. cmne nama nil leh tmasuk kt artikel ats nih...

Ayie Suck Story said...

copy je..malas nk tulis..wkakwkawa

Ayie Suck Story said...

sorry yea... ;p

Post a Comment

CLICK FOR DETAILS

================

Da L.O.V.E Story
♥-|✖|-♥"Ya Allah , kalau dia memang jodohku,
jodohkanlah... Tapi kalau bukan jodohku,
Jodohkanlah jugak... Jika dia tidak
berjodoh denganku, maka jadikanlah kami
jodoh... Kalau dia bukan jodohku, jangan
sampai dia dapat jodoh yang lain, selain
aku... Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku, jangan sampai dia dapat jodoh
yang lain, biarkan dia tidak berjodoh
sama seperti diriku... Dan saat dia
telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah
kami kembali... Kalau dia jodoh orang
lain, putuskanlah! Jodohkanlah dengan
ku.... Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain, biar orang itu ketemu jodoh
dengan yang lain dulu dan kemudian
jodohkan kembali dia dengan ku ...
"Amin...". hehehehe....♥-|✖|-♥